Vi giver råd til sejlerliv
Udfyld ansøgningen og se, hvad du kan spare - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Genvej

Vi glæder os til at høre fra dig.

Like Us

Synes godt om

"Billig" bådforsikring

Spar op til 50% af de årlige udgifter til bådforsikring, uden at gå på kompromis med omfanget af forsikringsdækningen.

Club Maritim 09 GmbH er hverken et forsikringsselskab eller forsikringsmægler, men en servicevirksomhed for fritidssejlere, som stiller sejlerens ønsker og behov i fokus. Vi har et portefølje med forskellige leverandører i forsikringsbranchen og er dermed ligeledes kunde hos forsikringsselskaberne. Via rammeaftaler med forsikringsselskaber samt betaling af tyske afgifter, muliggør det os, at tilbyde store besparelser i den maritime verden.

Mange retter henvendelse til os fordi de leder efter besparelser på bådforsikring, da prisen har stor indflydelse på de samlede bådudgifter. Der er dog en del faktorer, som man skal være opmærksom på, når man er på udkig efter en bådforsikring. At finde den rigtige bådforsikring kan være noget af en opgave: Hvad er vigtigt? Hvilken forsikring skal man have? hvad dækker forsikringen? etc.Club Maritim 09 løser alle forsikringsspørgsmål og bådrelaterede problemer for sine kunder.

Club Maritim 09 har sat den nye standard for en effektiv forsikringsdækning og sikrer som servicevirksomhed vore kunders rettigheder i alle forhold, bl.a. ved bådulykker og skader. Vore kunders forsikringsforhold udvikles og forbedres løbende - lige meget, om det gælder en: 

Med en bådforsikring via Club Maritim 09 er din båd dækket på de bedst tænkelige betingelser 24 timer i døgnet alle årets 365 dage - både fra bagbord til styrbord såvel i vandet som på land.  Vore kunder  nyder godt af vores erfaring og viden! Vores tilbud er enkle og transparente - vore leverandører har mere end 180 års erfaring inden for forsikringer. Dette er grundlaget for at vi kan tegne én af de bedste bådforsikringer man kan få på markedet.

Alle fritidssejlere, som er bådejere, kan blive kunde hos Club Maritim 09. Dit behov - uanset hvilken bådtype du har, aftales individuelt og indeholder bl.a. en: sejlbådsforsikring, motorsejlerforsikring, motorbådsforsikring, motoryachtforsikring, superyachtforsikring, katamaranforsikring eller trimaranforsikring.

Kontakt os

Bådforsikring med tysk afgift

Det er dyrt at være bådejer, og diverse omkostninger ved bl.a. kaskoforsikringer giver bestemt ikke megen luft i sejlene.

Vort koncept er unikt og enestående: Det sikrer, at vi tegner forsikringsforholdet med tyske forsikringsafgifter.

Club Maritim 09 GmbH køber en andel af din båd og sikrer registrering af båden i Tyskland. Foruden købsaftalen oprettes et dokument, der beskriver parternes rettigheder og pligter i ejerfællesskabet.  Yderligere oplysninger kan du læse her.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Kunne vi vække din interesse eller har vi overbevist dig? Så tøv ikke med at bede om dit personlige, omfattende tilbud på dit medlemskab i Club Maritim 09 allerede i dag. Tilbuddet er gratis, og vi er sikre på at kunne begejstre dig med vores enestående service og personlige kontakt.
Skulle du have brug for hjælp, når du udfylder formularen, så kan du gerne henvende dig til os. Vore venlige medarbejdere hjælper dig og modtager gerne dit opkald!
Ingen spørgsmål? Så udfyld straks formularen til ansøgning om medlemskab og få hurtigst muligt gavn af vores top-service!

Medlemskontigentet hos Club Maritim 09 er individuelt tilpasset medlemmets forudsætninger og behov udfra bl.a.: markedsværdi, bådtype, alder, sejlerfaring, sejlområde, tidligere bonus etc.

Super koncept
Mikkel L.
" Billigt og god dækning "
Søren C.
" Der en god value-prop (pris, kvalitet og service) "
Morten S.
" Det er biligt og god service "
Niels E.
" Jeg synes det fungerer upåklageligt "
Knud W.
" Servicemindet, handlekraftig, hjælpsomme "
Peter P.
" Billig forsikring, og god service. "
Henning F.
" Jeg blev hjulpet godt igennem. Det var nemt. "
Lars N.
" Taler dansk og har tid til god vejledning "
Morten H.