Vi giver råd til sejlerliv
Udfyld ansøgningen og se, hvad du kan spare - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Genvej

Vi glæder os til at høre fra dig.

Like Us

Synes godt om

"Billig" bådforsikring

Spar op til 50% af de årlige udgifter til bådforsikring, uden at gå på kompromis med omfanget af forsikringsdækningen.

Club Maritim 09 GmbH er hverken et forsikringsselskab eller forsikringsmægler, men en servicevirksomhed for fritidssejlere, som stiller sejlerens ønsker og behov i fokus. Vi har et portefølje med forskellige leverandører i forsikringsbranchen og er dermed ligeledes kunde hos forsikringsselskaberne. Via rammeaftaler med forsikringsselskaber samt betaling af tyske afgifter, muliggør det os, at tilbyde store besparelser i den maritime verden.

Mange retter henvendelse til os fordi de leder efter en billig bådforsikring, da prisen har stor indflydelse på de samlede bådudgifter. Der er dog en del faktorer, som man skal være opmærksom på, når man er på udkig efter en bådforsikring.At finde den rigtige bådforsikring kan være noget af en opgave: Hvad er vigtigt? Hvilken forsikring skal man have? hvad dækker forsikringen? etc.Club Maritim 09 løser alle forsikringsspørgsmål og bådrelaterede problemer for sine medlemmer. Club Maritim 09 har sat den nye standard for en effektiv forsikringsdækning og sikrer som servicevirksomhed vore medlemmers rettigheder i alle forhold, bl.a. ved bådulykker og skader.Vore medlemmers forsikringsforhold udvikles og forbedres løbende - lige meget, om det gælder en: 

 

Eksempel på priser til et medlemskab af Club Maritim 09. 

Med en bådforsikring via Club Maritim 09 er din båd dækket på de bedst tænkelige betingelser 24 timer i døgnet alle årets 365 dage - både fra bagbord til styrbord såvel i vandet som på land.  Medlemmerne  nyder godt af vores erfaring og viden! Vores tilbud er enkle og gennemsigtige - vor samarbejdspartner har mere end 180 års erfaring inden for forsikringer. Dette er grundlaget for at vi kan tilbyde en af de bedste bådforsikringer man kan få på markedet. Når du bliver medlem af hos Club Maritim 09, ved du altid, hvor stor en sum du vil få udbetalt, hvis båden skulle blive totalskadet. Den sikkerhed er med til at du altid vil kunne genskaffe en tilsvarende båd og at du derfor ikke vil lide et økonomisk tab.

Alle fritidssejlere, som er bådejere, kan blive medlem af Club Maritim 09. Dit behov - uanset hvilken bådtype du har, aftales individuelt. Medlemskabet indeholder bl.a. en: sejlbådsforsikring, motorsejlerforsikring, motorbådsforsikring, motoryachtforsikring, superyachtforsikring, katamaranforsikring eller trimaranforsikring.

Kontakt os

Bådforsikring med tysk afgift

Det er dyrt at være bådejer i Danmark, og afgiften på 1% af kaskoforsikringsværdien giver bestemt ikke megen luft i sejlene.

Club Maritim 09's koncept er unikt og enestående: Det sikrer, at vore medlemmer kun betaler tyske forsikringsafgifter, og at den danske kaskoforsikringsafgift på for tiden 1% af forsikringsværdien bortfalder.

Club Maritim 09 GmbH køber en andel af din båd og sikrer registrering i det tyske skibsregister. Foruden købsaftalen oprettes et dokument, der beskriver parternes rettigheder og pligter i ejerfællesskabet. Yderligere oplysninger kan du læse her.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Kunne vi vække din interesse eller har vi overbevist dig? Så tøv ikke med at bede om dit personlige, omfattende tilbud på dit medlemskab i Club Maritim 09 allerede i dag. Tilbuddet er gratis, og vi er sikre på at kunne begejstre dig med vores enestående service og personlige kontakt.
Skulle du have brug for hjælp, når du udfylder formularen, så kan du gerne henvende dig til os. Vore venlige medarbejdere hjælper dig og modtager gerne dit opkald!
Ingen spørgsmål? Så udfyld straks formularen til ansøgning om medlemskab og få hurtigst muligt gavn af vores top-service!

Medlemskontigentet hos Club Maritim 09 er individuelt tilpasset medlemmets forudsætninger og behov udfra bl.a.: markedsværdi, bådtype, alder, sejlerfaring, sejlområde, tidligere bonus etc.

Super koncept
Mikkel L.
" Billigt og god dækning "
Søren C.
" Der en god value-prop (pris, kvalitet og service) "
Morten S.
" Det er biligt og god service "
Niels E.
" Jeg synes det fungerer upåklageligt "
Knud W.
" Servicemindet, handlekraftig, hjælpsomme "
Peter P.
" Billig forsikring, og god service. "
Henning F.
" Jeg blev hjulpet godt igennem. Det var nemt. "
Lars N.
" Taler dansk og har tid til god vejledning "
Morten H.